Kontakt os
Skriv til os
Ring
(+39) 075 89 48 444
Kalender
26-10-2017
3 ingredienser
3 dage - alt optaget

årets sidste 3 ingrediens kursus - sæsonen skifter, vindruerne plukkes, træerne skifter farve - ja det er blevet efterår.....endnu engang skal vi koncentrere os om nogle af denne sæsons bedste råvarer - denne gang bliver det:

GRÆSKAR, KASTANIER OG KÅL

Sammen vil vi tilberede en række smagsfyldte og velsmagende retter - lidt i den tungere ende - men det er også blevet køligere.

Kurset indeholder: 3 overnatninger i dobbeltværelse, velkomstmiddag, 2 kogelektioner og besøg hos lokal vinbonde.

Pris per person: € 600

01-11-2017
Landkøkken og ny olivenolie
4 dage - få pladser tilbage

Så er det atter blevet et af højdepunkterne på den lokale gastro himmel - de lokale "frantoio" olivenoliemøller melder om den første nypressede olivenolie - mørk grøn og krydret - den kradser i halsen og har en helt vidunderlig duft og smag af græs og artiskok.

Dette kurser skal handle meget om olivenolie - vi skal smage forskellige olier fra området og nabo regionerne - vi skal snakke en masse om hvordan man sikre sig en god kvalitet og hvordan man bruger olivenolie i det daglige.

Der skal tilberedes en masse forskellige retter fra den let rustikke landkøkken - med fokus på det lidt tungere og smagsfulde efterår - vi bruger løs af alt hvad der er i køkkenhaven, i skoven og på marken.

Der bliver også tid til besøg hos den lokale olivenoliemølle, en vinproducent og en tur på torvet i Orvieto.

4 overnatninger i dobbeltværelse, 3 kogelektioner, besøg på mølle, vinproducent og guidet bytur i Todi. Måltider iflg. program.

Pris per person: € 900

15-11-2017
Cucina Classica
4 overnatninger

På dette kursus skal vi stifte bekendtskab med alle de gode klassikere fra støvlelandets mangfoldige køkken - lige fra nord til syd - vi skal lære den klassiske Cabonara fra Rom, Ribolito fra Toscana, Vitello Tonnato fra Piemonte og masser af andre klassisker.......

Alle kogelektioner vil være bygget op omkring den traditionelle menu.

4 overnatninger i dobbeltværelse, 3 kogelektioner, besøg hos lokal vinbonde og måltider ilfg. program.

Pris per person: € 800

 

15-02-2018
Forlænget weekend
3 dage

Hvorfor ikke snuppe en forlænget weekend - hvis vejret er med os, kan man sagtens nyde forårssolen på terrassen  med en god plaid og et glas vino.

De næste 2 dage er helliget det klassiske italienske køkken med alle dets herlige retter.

3 overnatninger, 2 kogelektioner, besøg hos lokal vinbonde og måltider iflg. program.

Pris per person: € 600

05-03-2018
Bella Roma e Todi
6 dage

Start jeres lille madrejse i Bella Roma. Vi har booket et dejligt B&B til jer for 2 overnatninger - få set alle seværdighederne og spis på små listige steder. Vi har arrangeret transfer til Todi, hvor vi står klar til at dele vores begejstring for det italienske køkken med jer. Over 3 kogelektioner skal vi stifte bekendtskab med en masse gode retter og tilberedningmetoder, samtidig giver vi masser af gode tips og ideer til det daglige. Dette kursus er velegnet for gæster der ikke har lyst til at begive sig ud på de italienske landeveje.

2 overnatninger B&B i Rom, transfer til Todi, 4 overnatninger, 3 kogelektioner, besøg hos lokal vinbonde, transfer til Rom lufthavn og måltider iflg. program.

Pris per person: € 1200

15-03-2018
Forlænget weekend
3 dage

Hvorfor ikke snuppe en forlænget weekend i bella Umbria og nyd det begyndende forår. Bliv samtidig lidt klogere på alt det gode italienske landkøkken med fokus på alle forårets lækre nye sager på markedet. Gennem de 2 kogelektioner skal vi tilberede forskellige antipasti, fremstille vores egen pasta - skære og fylde den med alt det gode. Enkle hovedretter og lækre desserter.

Vi skal også på besøg hos en lokal vinbonde og stifte nærmere bekendtskab med den mægtige Sagrantino, ligesom der bliver mulighed for på egen hånd at kigge nærmere på denne smukke region.

Dette kursus er også oplagt, som en kombi-tur med et par dage i Rom.

3 overnatninger i dobbletværelse med morgemad, velkomstmiddag, 2 kogelektioner med efterflg. middag med lokale vine og besøg hos vinbonde.

Pris per person: € 600

28-03-2018
Påske og forår
5 dage

Hvorfor ikke holde påskeferie i det Umbriske - med bedre chancer for lidt godt forårsvejr. Vi skal de næste par dage lave masser af lækker forårsinspireret mad og få masser af gode input og ideer til hverdagen. Vi skal også en tur i skoven og finde de gode vilde asparges og besøge en lokal vinbonde og smage de bedste gedeoste i Umbrien

5 overnatninger, 3 kogelektioner, besøg hos vinbonde, osteproducent og måltider iflg. program.

Pris per person: € 1000

16-04-2018
Cucina classica
6 dage

Så er den næste uges tid helliget det klassiske køkken, måske med et enkelt twist eller to. Vi skal stifte bekendtskab med forskellige regionale retter, og mon ikke der bliver tid til at øve på en god omgang Spaghetti alla Carbonara.

6 overnatninger, 4 kogelektioner, besøg hos øko-landbrug/osteri, besøg hos vinbonde i Montefalco og måltider iflg. program.

Pris per person: € 1100 

25-04-2018
Andiamo al mercato
4 dage

Nyt kogeskole koncept ser dagens lys - med vores nye kogeskoleophold - sætter vi fuld fokus på sæsonnen - her er det den og DIG, der bestemmer menuen.

Normalt er menu'en planlagt på forhånd, og opskrifterne ligger pænt klar på dit værelse ved ankomst - denne gang er det helt anderledes - vi har sørget for at fylde køkkenet op med basisvare - og så skal vi ellers på torvet for at planlægge aftenens menu i fællesskab.

Vi besøger forskellige markeder i området - så der bliver lidt kørsel, men også rig mulighed for at kigge nærmere på de forskellige byer. Menuen vil være primært med grønt - men alt er muligt - som sagt DU BESTEMMER. På torvet kigger vi på alle de gode vare, snakker om menuer og muligheder og fylder kurvene med alt det gode. Vi køber ind til 4-5 retter, så sætter vi kursen mod Todi og om eftermiddagen går vi så i køkkenent bevæbnet med et glas vino - for at tilberede de valgte retter.

Kurset indeholder: velkomstmiddag, 4 overnatninger i dobbeltværelse, 3 kogelektioner og besøg på lokal vingård.

Pris per person € 850