Vores kogeskole er vores hjertebarn. Det er her vi har mulighed for, at vise jer vores glæde og entusiasme for det italienske køkken. Hvert ophold vil max. have 6 deltagere, der alle vil få rig mulighed for at komme hele vejen rundt om støvlelandets fantastiske køkken.

Da vi overtog huset, overtog vi også en kæmpe have. Rom blev som sagt ikke bygget på en dag, men det går stille og roligt frem ad. I 2010 har der været gang i de grønne fingre. Det er blevet til kilovis af alverdens tomater, zucchini i overflod, fantastiske salater, beder i alle regnbuensfarver, græskar i mange størrelser og former, og i skrivende stund venter vi spændt på melonerne. Der er blevet plantet masser af krydderurter i bede og potter. I foråret 2011 går vi så igang med en lidt større udvidelse. Der skal plantes masser af forskellige frugttræer og nye sorter og afgrøder skal afprøves. Husets 43 oliventræer skal stå deres test i starten af november, så skal der høstes og og en tur på den lokale frantoia. Vi kan næsten ikke vente....

Der er mange muligheder med vores kogeskole. Man kan tilmelde sig et af de allerede planlagte kurser, eller man kan kombinere sit eget.I fællesskab kan vi sammensætte jeres helt eget program, så kan man selv bestemme antal dage, antal kogelektioner og øvrige aktiviteter, såsom besøg hos områdets vinproducenter, markeder og historiske seværdigheder.Vi tilrettelægger også en-dagskurser, evt. med besøg hos vinbonde, hvis man er i området.Kontakt os venligst for yderligere info.

Vores mål med vores kogeskole, er at give folk, et indblik i det italienske køkken med alle dets herlige retter, gode ideer til hverdagen, tips til nemmere arbejdsgange i køkkenet, og ikke mindst glæden ved god og vellavet mad.

Alle kurser inkluderer forklæde, opskrifter, instruktion, middag med lokale vine. Kig i vores kalender