Kontakt os
Skriv til os
Ring
(+39) 075 89 48 444
Om os

Vi er to madglade mennesker, der elsker alt, der har med mad at gøre. Det første spadestik i urtehaven en kold forårsdag, de første frø i jorden, glæden ved den første høst der bliver til en herlig ret i gryderne. Vi elsker at lave gode gamle og traditionelle retter og vi frydes hver gang det lykkedes at lave en ny. For os går god mad og vin hånd i hånd. Vi laver mad, der passer til vin, og vi skylder vinbondens hårde arbejde, at nyde hans vin til en velkogt ret. En af de vigtigste ingredienser i en ret - er det gode selskab. Der er intet, som et køkken fyldt med mennesker, der hakker, snitter, rører lidt i gryden, dufter til maden og til vinen i glasset, alt imens snakken fylder rummet.

Lisbeth Aller - udlært kok og tjener, og har arbejdet flere steder i København som tjener og restaurantchef. Desuden arbejdet som værtinde på Hotel Four Seasons i London i 2 1/2 år.

Thomas Tviis Hansen - udlært tjener, og har arbejdet flere steder i København som tjener. Desuden arbejdet som tjener og supervisor på Hotel Four Seasons i London i 2 1/2 år.

Det var i London vi fik interesse for det italienske køkken, og da vi vendte snuden mod København, var vi klar til nye udfordringer. Vi fandt et herligt lokale på Gammel Kongevej på Frederiksberg, og her drev vi igennem 11 år italiensk restaurant. Lysten til Italien, maden, vinen og folket blev større og større som tiden gik, så en dag traf vi beslutningen om et nyt eventyr.

Et nyt liv i Italien og en mulighed for at vise vores glæde for støvlelandets gode køkken. Mange ferier er blevet tilbragt i selskab med diverse ejendomsmæglere, og for 3 år siden fandt vi vores nye hjem. Vi overtog huset i Februar 2009, og gik igang med at restaurere. Vi solgte restauranten i December 2009 og i påsken 2010 ankom de første gæster til 4 dage med masser af god mad fra gryderne og god vino i glasset.

Vores højeste mål, er at få alle der besøger Il Ghiottone Umbro, til at føle sig som venner af huset.